Sackboy Rendering

NYSGJERRIG PÅ 3D?

Har du lyst til å prøve deg i 3d er dette plassen for deg! Kanskje vil du se hvordan 3d animasjonsfilmer som Finding Nemo og Brave ble laget? Hvordan filmeffektene i Pacific Rim og andre effekt-tunge filmer ble satt sammen? Her på 3D og VFX skal vi fokusere på modellering, animasjon og hvordan dette kan anvendes videre til for eksempel animasjonsfilm og filmeffekter. Du vil igjennom året få utfolde deg fritt kreativt til å skape din egen verden i 3d. Du vil lære å bruke noen av de beste dataprogrammene som til daglig brukes i film, spill og tv-bransjen. 3D-programmet vi skal bruke er ”3D Studio Max”, som er en av de ledende programmene i bransjen, blant annet brukt for å lage Transformers og Harry Potter filmene.

HVA GJØR VI?

Det er inget krav at du kan noe fra før. Vi skal igjennom 3D modellering, teksturering og rendering fra scratch, for så å dra med oss det vi har lært og laget videre over til rigging og animasjon. Å tegne og planlegge hva vi skal lage blir det også vi får testet oss i. Videre skal vi prøve å sette oss inn i filmeffekter for å lære oss forskjellige måter 3D kan brukes. Det er kun fantasien som begrenser hva du kan lage!

SOSIALT OG TURER

Vi ønsker å få til et aktivt og godt klassemiljø i og utenfor klasserommet både for gutter og jenter. Siden skolen ligger rett ved Trondheim er det mange muligheter for ulike aktiviteter. Det kan være go-cart, bowling, filmkvelder, LAN party ++. Jeg kan røpe at et av årets høydepunkter blir turen til New York. Det blir en reise full av minneverdige opplevelser hvor vi skal besøke bedrifter for å se hvordan de profesjonelle virkelig gjør det.

 

Les elevblogg fra New York

Les turrapport fra New York

Her er klassen på IMAX:

IMG_5267Crop

 

LINJEUTGIFTER

Linjeturer, inklusive USA, og de øvrige linjekostnader utgjør tilsammen kr 31.000,-

KOSTNADER

Linjeavgift   31 000,-
Innmelding     2 100,-
Dobbelrom uten bad  63 000,-
Skolens fellessturer   11 700,-
Fellesutgifter     4 000,-
Sum 111 800,-

Du kan søke om stipend og lån i Statens lånekasse for utdanning via Lånekassens nettside.Maks låneramme for 2016/2017 er kr 103 950,-, hvorav kr 41 580,- omgjøres til stipend ved fullført skoleår. I mars blir det klart hvor mye lån man kan få for 2017/2018. Se Lånekassens hjemmeside for mer informasjon.

Opptak

Det er ikke et krav at du kan 3D fra før. Alle linjer har 18 års aldersgrense, du må fylle 18 år i løpet av høsten. Rødde legger vekt på karakterer i orden og oppførsel og hvor mye fravær søkerne har hatt i tidligere skolegang når vi tar inn elever. Dersom du har høyt fravær, vil vi gjerne at du skriver litt om grunnen til det.

 

VELKOMMEN TIL ET MINNEVERDIG ÅR!

Gled deg til et morsomt og skapende år!  Håper vi sees i august!

IMG_4791Comp1

 

SPØRSMÅL?

Har du spørsmål angående linjen eller Rødde? Ikke nøl med å sende meg mail eller melding. Du kan også klikke på bildet av meg, så kommer du til min facebook side, hvor du også kan sende meg en melding.

Robin-Aasbjørg

Tlf: 98683938 

Mail: 3d@rodde.fhs.no

– Robin Aasbjørg

 

SØK 3D og VFX

Send inn din søknad NÅ! Klikk deg inn her på folkehogskole.no

 

 

instagramrodde

#rodde3d

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.