Et skoleår fullt av elektronisk musikk

Dette er linja for deg som elsker å lage elektronisk musikk i alle sjangre. Hvis du digger å lage musikk på laptop’en, skrive låter, sample lyder, eksperimentere og produsere og du har et ønske om å lære mer, uansett nivå og uansett bakgrunn, på Beats Electro vil du få gode muligheter til å utvikle deg.

Produsere og lage låter

På Beats Electro vil du få lært om alt fra studio, sampling, musikklære, lydlære, låtskriving og livesituasjonen. Du vil få mye tid til å lage musikk i det programmet du liker best. Enten det er FL Studio, Ableton, Logic eller andre DAWs. Du vil få undervisning og veiledning av dyktige etablerte artister/produsenter, tilgang på maskiner og programvare (hvis du ikke vil ha med ditt eget utstyr) og du vil også få tilgang på et profesjonelt studio et helt år. Du får lært deg hvordan å sample, skrive låter, spille inn i studio, lage beats og hvordan du kan promotere deg selv som artist/produsent. Målet for året er å ha det gøy og få gitt ut musikken du lager.

Hør låter fra Beats Electro-elever

Sjekk Spotify-lista Beats Electro 2015/2016

Konserter og New York-tur

I løpet av året drar vi på konserter, både i Norge og i New York (filmen viser Europa, men vi har endret til New York.). I tillegg ligger Studentersamfundet, Rockheim, Blæst og Byscenen, for å nevne noen av scenene Trondheim har å by på, drøye 15 minutter unna skolen vår og vi kommer til å benytte oss av flere av disse i løpet av året.

Artist/produsentbesøk

Hvert år har vi besøk som kommer for dele av sin kunnskap og sine erfaringer og du vil helt sikkert kunne plukke opp noen tips her. Vi har blant annet besøk av Autolaser flere ganger i løpet av året.

 

Årsplan for Beats Electro

Slik kan et år på Beats Electro se ut

 

Hva sier elevene?

Les Martin, Kristoffer og Philips meninger om Beats Electro.

 

Linjeutgifter

Linjekostnadene er på kr.29 000. Dette inkluderer alle konserter og linjeturer. Også New York turen.

 

Kostnader

Linjeavgift   29 000,-
Innmelding     2 100,-
Dobbelrom uten bad   63 000,-
Skolens fellesturer   11 700,-
Fellesutgifter     4000,-
Sum 109 800,-

Du kan søke om stipend og lån i Statens lånekasse for utdanning via Lånekassens nettside. Maks låneramme for 2016/2017 er kr 103 950,-, hvorav kr 41 580,- omgjøres til stipend ved fullført skoleår. I mars blir det klart hvor mye lån man kan få for 2017/2018. Se Lånekassens hjemmeside for mer informasjon.

Opptak

Vi forventer at du er topp motivert og klar for et spennende år, med et mål om å få mest mulig ut av Beats Electro-faget og Rødde folkehøgskole. Du må kunne få innreisetillatelse til USA.

Alle linjer har 18 års aldersgrense, du må fylle 18 år i løpet av høsten. Rødde legger vekt på karakterer i orden og oppførsel og hvor mye fravær søkerne har hatt i tidligere skolegang når vi tar inn elever. Dersom du har høyt fravær, vil vi gjerne at du skriver litt om grunnen til det.

 

Spørsmål?

Lurer du på noe? Ikke nøl med å spørre.

Send en mail til beatselectro@rodde.fhs.no eller

ta kontakt med linjelærer Øystein Berg Slettahjell – tel: +47 98402279

 

Søk Beats Electro

Send inn din søknad NÅ! Klikk deg inn her på folkehogskole.no

BeatsElektro_Logo_stående-189x300

 

Les mer på bloggen vår

rodde.fhs.no/roddebeatselectro

 

instagramrodde

#roddebeatselectro

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.