3.- 4. november åpner vi skolen for alle interesserte til to dager med innblikk i folkehøgskolelivet. Elevenes familier er spesielt invitert.

Den første, hektiske bli-kjentfasen i skoleåret er over. Vi opplever at det er mye trivsel, gode blikk, engasjement, læring og godt fellesskap. Nå har vi lyst til å dele opplevelsen av hva folkehøgskole kan være med flest mulig. Derfor inviterer vi til En folkehøgskoleopplevelse, ei foreldrehelg, fredag 3. og lørdag 4. november.

Program

Fredag 3. november
19.00: Velkomstsamling og kveldsmat i matsalen
21.00: Program i gymsalen. Filmer, bilder, musikk og show – av og med elever. Linjesamling.

Lørdag 4. november
09.30: Inspirasjonssamling for foreldre/foresatte og andre besøkende ved rektor, inspektør og internatleder.
11.15: Forestilling i gymsalen ved elevene
12.00: Lunsj
13.00: By-sightseeing med bussavgang fra Rødde til Trondheim. Retur fra Nidarosdomen etter guiding.
15.30-17: Middag
17.30-20.00: Innblikk i folkehøgskolelivet – aktiviteter
20.00: Kveldsmat

Elevene har fri lørdag kveld, så dersom noen ønsker å bruke kvelden sammen med ungdommen sin, har dere god anledning til det fra kl 20.

Påmelding

Ja, jeg melder meg på!

Helga har status som et folkehøgskole-kortkurs. Opplegg og mat er gratis for alle besøkende. Det kan bli små justeringer på programmet, men de ytre rammene er faste (fredag kl. 19.00 til lørdag ca. kl. 20.00). For at vi skal vite hvor mye mat vi trenger, er det viktig at vi får tilbakemelding via påmeldingslinken eller beskjed på annen måte senest innen søndag 29. oktober.

Vi har i år 96 flotte elever og nesten fullt internat. Vi har derfor ikke plass til dere for overnatting på skolen, men Sandmoen Bed & Breakfast er en mulighet (tlf 411 55 676), fire minutt med bil fra skolen. Viser dere til Rødde folkehøgskole, får dere 10 % rabatt her.

Hjertelig velkommen til Rødde!

Kåre Rein
Rektor