Rødde utdanner, utfordrer og utvikler.

Våg noe nytt

På tide å gjøre noe annet? På Rødde har vi studietilbud du ikke får mange andre steder. Vi stiller ingen krav til ferdigheter på noen av linjene våre, bare vilje til å lære. Lærerne er engasjerte og jobber seriøst for å skape variert undervisning og størst mulig faglig utbytte for deg.

Lær noe mer

Du vil raskt oppdage at her er det mange som vil drive med det samme som deg – det gir gode muligheter for læring og trivsel. Folkehøgskole er mer enn fag. Her møter du mennesker som kan bli viktige for deg. Rødde er en kristen skole. Vi ønsker å bidra til refleksjon rundt tro og de store spørsmålene i livet. Vi lover å møte deg med respekt uavhengig av hvilket ståsted du har.

Sett pris på hver dag

Et år går fort. Det kan virke som en evighet i august, men plutselig er det over og du skal videre. Etter et år med tett faglig oppfølging av lærere, sterke opplevelser på linja, innholdsrike reiser og erfaring med å bo sammen med andre, sier Røddeelever at de føler seg mer klar for det livet som venter etter Rødde. De mestrer mer, har fått flere erfaringer, er sikrere på hvem de er og hva de vil. Vi vil gjerne gi deg den samme opplevelsen.

Velkommen til Rødde!

Fredly-FHS-Kåre