Lyst til å prøve nye ting? Fordype deg i flere sporter? Da er Multisport Bali linja for deg! Våg å prøve!

Et år fylt med mange ulike elementer; surfing, ski/snowboard, bmx, skating, longboard, downhill, klatring, skøyter, snowrace, snøscooter og tre uker på Bali!

Dette er linja for deg som ønsker å prøve mange forskjellige sporter. Det stilles ingen krav til ferdigheter og du får personlig oppfølging på det nivået du er. Her er det hver sin gang å være nybegynner og erfaren.

Høst

Vi tar bokstavelig en myk start med sykling i foampit. Vannhopp blir neste steg før vi drar til Åre for å kjøre downhill i alpinanlegg. Dere skal få bli kjent med Trikkestallen i Trondheim der man velge mellom skate, sykling, inline og BMX. Vi tester ut hopp og andre ferdigheter på trampolinene på skolen og trener i gymsalen. Høstens spennende klasseprosjekt blir å lage en egen Zipline! Hvor utfordrende blir den?

Bali

Årets største begivenhet skal bli tre uker på Østens paradis, her mangler det ikke på flotte strender, varme temperaturer, chill stemning og gode surfebølger. Vi drar dit på det kaldeste i Trøndelag, nemlig i januar/februar. Vi skal teste bølgene på flere strender, slik at ulike nivåer kan bli fremmet og det skal bli mye tid i vannet for den som vil. Dagsturer arrangeres slik at vi får utforsket øya, bl.a. tur til Water tempel, snorkletur og vulkantur. Basen på turen blir på et avslappet sted med god mat, gode soveplasser og masse tid for sosialt og moro!

Les elevblogg fra Bali!

 

Vinter/vår

I løpet av vinteren blir det mange turer til Vassfjellet skisenter. Imellom kos i bakken, skal vi lære litt tekniske ferdigheter på ski eller snowboard og tester ut bakken i og utenfor løypa. Skøyter, aking, snøscooter blir andre vinteraktiviteter. I løpet av året skal vi klatre på ulike steder og vi tar Brattkort-test.

Kule ideer for lek, moro og aktiviteter åpnes det for, der klassen kan være med å forme linja.

 

Sosialt

Alt vi gjør, gjør vi sammen som klasse, noen ganger sammen med andre klasser på skolen. Både på skolen og på tur vektlegger vi det sosiale og med mange turdøgn og internatlivet på skolen blir du godt kjent med din klasse og alle på skolen.

 

Linjeutgifter

Linjekostnadene er på kr 37 000. Dette inkluderer alle linjeturene samt sesongkort i Vassfjellet og tre ukers tur til Bali. Alt vi gjør i linjefag dekkes.

Kostnader

Linjeavgift   37 000,-
Innmelding     2 100,-
Dobbelrom uten bad   63 000,-
Skolens fellesturer   11 700,-
Fellesutgifter     4 000,-
Sum 117 800,-

Du kan søke om stipend og lån i Statens lånekasse for utdanning via Lånekassens nettside.Maks låneramme for 2016/2017 er kr 103 950,-, hvorav kr 41 580,- omgjøres til stipend ved fullført skoleår. I mars blir det klart hvor mye lån man kan få for 2017/2018. Se Lånekassens hjemmeside for mer informasjon.

Opptak

Det eneste kravet for Multisport Bali er at du er topp motivert og klar for et spennende år, med et mål om å få mest mulig ut av Multisport Bali og Rødde FHS. Alle linjer har 18 års aldersgrense, du må fylle 18 år i løpet av høsten. Rødde legger vekt på karakterer i orden og oppførsel og hvor mye fravær søkerne har hatt i tidligere skolegang når vi tar inn elever. Dersom du har høyt fravær, vil vi gjerne at du skriver litt om grunnen til det.

 

Hilsen fra linjelærer

Wiik Michael

 

Jeg heter Michael Hegertun Wiik og har jobbet på Rødde folkehøgskole i 14 år. Det er jeg som er linjelærer på Multisport Bali. Her finner du mer informasjon og årsplan for linja!

Spørsmål?

Lurer du på noe? Ikke nøl med å spørre. Send en mail til michael@rodde.fhs.no eller ta kontakt med linjelærer Michael Hegertun Wiik på tel: +47 920 37 387

 

Mus-logo_v03

SØK MULTISPORT BALI

Send inn din søknad NÅ! Klikk deg inn her på folkehogskole.no

 

Les klassens blogg fra Bali 2015

multisportbali1415.blogg.no

 

 

instagramrodde

#roddemultisportbali

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.