Et fjell og en tur for alle!

 

img_6828-small

KILIMANJARORUTA:

Den mest brukte ruten på Kilimanjaro er Marangu-ruten. Dette er den eneste ruten bygd med hytter for overnatting underveis, og det er førsteklasses mat og service underveis. Skolen har i mange år hatt et nært og godt samarbeid med guide-firmaet. De legger ned stor innsats for at flest mulig kommer på toppen. De er yrkesstolte. Vi legger inn en ekstra akklimatiseringsdag, så vi bruker totalt 6 dager på turen, pluss at vi er en uke i høyden i forkant av turen. Skolen har lang erfaring med Kilimanjaro, og meget god statistikk på antall elever som har besteget fjellet. Neste gang er det din tur! Her er en video fra fjorårets tur mot toppen. Dag for dag program for bestigningen vises godt på denne filmen.

IKKE BARE KILIMANJARO

Vi gjør også andre ting enn Kilimanjaro i Tanzania. Vi besøker masaifolket, en dag på safari, tur i regnskogen, pluss en fantastisk avslutning på Zanzibar. Her kan du snorkle i det indiske hav (eller om du vil prøve å ta dykkersertifikatet. Det er ikke inkludert i prisen og er valgfritt.) Her er en smakebit av det andre vi også gjør i Tanzania:

AFRIKA:

1 måned i Tanzania og Zanzibar
1. uke: Vi bosetter oss i Arusha, opp mot Mt.Meru hvor vi leier eget gjestehus og akklimatiserer oss og venner oss til både høyde og kultur.
2. uke: Bestige Kilimanjaro
3. uke: Safari og masaifolket
4. uke: Zanzibar: Snorkling i det indiske hav

img_6890-small

Zanzibar

Eksotiske Zanzibar. Ta dykkerlappen eller prøv å snorkle. Du er aktivt med i planleggingsprosessen. Vi samarbeider med linja Reis Afrika gjennom skoleåret og møter dem på Zanzibar.

 

img_6842-small

img_6716-small

I Norge

Fjellturer i Trøndelag, som en forberedelse til Kilimanjaro. Vi prøver også ulike aktiviteter som kanotur i Femund. Vi går den populære Trekanten i Trollheimen. Klatring og rappellering. Elvekajakk. Langrennsturer i skog og mark. Skøyter. Overnatting under åpen himmel.

 

Kurs

Foto- og filmredigeringskurs, innføringskurs i swahili, afrikansk kultur og dyreliv.

 

Hilsen fra lærer

Her kan du lese flere detaljer om linja – lærer Arild Grønning forteller om hva du får oppleve på Reis Afrika Kilimanjaro.

 

yoloswag

 

PAKKELISTE for Afrikaturen

Lurer du på hva du trenger? Her er pakkeliste!

 

Pris

Arild Grønning
Lærer Reis Kilimanjaro

Arild har treårig utdanning i friluftsliv med hovedvekt på høgfjell, ski og padling. Han har jobbet innen friluftsliv og reiseliv i 19 år,  og 18 av disse på Rødde. Har mange års erfaring med Afrika og Kilimanjaro, og har sett hvordan slike turer gjør inntrykk og gir forandring hos elever. Dette er ”utsikten som gir innsikten”. Arild liker å skape utfordrende undervisningssituasjoner i trygge rammer.

E-post: arildgronning@gmail.com

Vil du har mer safari og kultur?

Søk heller på den andre Afrikalinja vår, Reis Afrika!

 

SØK Reis Kilimanjaro

Send inn din søknad NÅ! Klikk deg inn her på folkehogskole.no

instagramrodde

#roddereiskilimanjaro

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.