Et fjell og en tur for alle!

 

img_6828-small

KILIMANJARORUTA:

Den mest brukte ruten på Kilimanjaro er Marangu-ruten. Dette er den eneste ruten bygd med hytter for overnatting underveis, og det er førsteklasses mat og service underveis. Skolen har i mange år hatt et nært og godt samarbeid med guide-firmaet. De legger ned stor innsats for at flest mulig kommer på toppen. De er yrkesstolte. Vi legger inn en ekstra akklimatiseringsdag, så vi bruker totalt 6 dager på turen, pluss at vi er en uke i høyden i forkant av turen. Skolen har lang erfaring med Kilimanjaro, og meget god statistikk på antall elever som har besteget fjellet. Neste gang er det din tur! Her er en video fra fjorårets tur mot toppen. Dag for dag program for bestigningen vises godt på denne filmen.

IKKE BARE KILIMANJARO

Vi gjør også andre ting enn Kilimanjaro i Tanzania. Vi besøker masaifolket, en dag på safari, tur i regnskogen, pluss en fantastisk avslutning på Zanzibar. Her kan du snorkle i det indiske hav (eller om du vil prøve å ta dykkersertifikatet. Det er ikke inkludert i prisen og er valgfritt.) Her er en smakebit av det andre vi også gjør i Tanzania:

AFRIKA:

1 måned i Tanzania og Zanzibar
1. uke: Vi bosetter oss i Arusha, opp mot Mt.Meru hvor vi leier eget gjestehus og akklimatiserer oss og venner oss til både høyde og kultur.
2. uke: Bestige Kilimanjaro
3. uke: Safari og masaifolket
4. uke: Zanzibar: Snorkling i det indiske hav

img_6890-small

Zanzibar

Eksotiske Zanzibar. Ta dykkerlappen eller prøv å snorkle. Du er aktivt med i planleggingsprosessen. Vi samarbeider med linja Reis Afrika gjennom skoleåret og møter dem på Zanzibar.

 

img_6842-small

img_6716-small

I Norge

Fjellturer i Trøndelag, som en forberedelse til Kilimanjaro. Vi prøver også ulike aktiviteter som kanotur i Femund. Vi går den populære Trekanten i Trollheimen. Klatring og rappellering. Elvekajakk. Langrennsturer i skog og mark. Skøyter. Overnatting under åpen himmel.

 

Kurs

Foto- og filmredigeringskurs, innføringskurs i swahili, afrikansk kultur og dyreliv.

 

Hilsen fra lærer

Her kan du lese flere detaljer om linja – læreren forteller om hva du får oppleve på Reis Afrika Kilimanjaro.

 

yoloswag

 

PAKKELISTE for Afrikaturen

Lurer du på hva du trenger? Her er pakkeliste!

LINJEUTGIFTER

Kr 42 000,- Vaksinasjonsutgifter kommer i tillegg. Noen har allerede de vaksinene de trenger, andre trenger flere. Prisen på vaksiner varierer etter hvor mange du har behov for og hvor du tar dem, 2000 -4000 kr. Dykkerlappen er ikke inkludert i linjeutgiftene.

KOSTNADER

Linjeavgift   42 000,-
Innmelding     2 100,-
Dobbelrom uten bad   63 000,-
Skolens fellesturer   11 700,-
Fellesutgifter     4000,-
Sum 122 800,-

Du kan søke om stipend og lån i Statens lånekasse for utdanning. Maks låneramme for 2016/2017 er kr 103 950,-, hvorav kr 41 580,- omgjøres til stipend ved fullført skoleår. I mars blir det klart hvor mye lån man kan få for 2017/2018. Se Lånekassens hjemmeside for mer informasjon.

Vil du har mer safari og kultur?

Søk heller på den andre Afrikalinja vår, Reis Afrika!

 

SØK Reis Kilimanjaro

Send inn din søknad NÅ! Klikk deg inn her på folkehogskole.no

instagramrodde

#roddereiskilimanjaro

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.