Lærere

Olav Størseth Flaa
Lærer Beats Electro
Olav er utdannet elektronikkingeniør med spesialisering innen elektroakustikk. Han har bl.a. jobbet med prosjektering av lyd- og bildeanlegg i offentlige bygg og drevet privat lydstudio. På fritiden har han spilt bass i band i mange år. Olav trives godt med å få kombinere interessen for musikk og teknologi i et miljø med mange dyktige og interesserte musikkelever.

E-post: olav@rodde.fhs.no

 

Janne Hesseberg Græsli
internatleder og lærer
Janne er utdannet allmennlærer med idrett og friluftsliv. Har stort sett vært i folkehøgskolen unntatt et år i Kirkens bymisjon med enslige, mindreårige flyktninger. Begynte på Rødde i 2000, har jobbet på to andre folkehøgskoler tidligere. Som internatleder bruker hun mest tid på samtaler og veiledning, men organiserer også romplassering, oppfølging av fellesoppgaver, sykeoppfølging og bogrupper.

Tlf: 72 85 29 10
E-post: janne@rodde.fhs.no

 

Arild Grønning
Lærer Freeride Japan
Arild har treårig utdanning i friluftsliv med hovedvekt på høgfjell, ski og padling. Han har jobbet innen friluftsliv og reiseliv i 19 år,  og 18 av disse på Rødde. Arild liker å skape utfordrende undervisningssituasjoner i trygge rammer.

E-post: arild@rodde.fhs.no 

 

 

Marianne Berg Slettahjell 
Sosiallærer (i permisjon)

Marianne var ferdig utdannet sosionom i 2011 og har vært ansatt på Rødde siden. Hun har jobbet mye med barn og ungdom i forskjellige livssituasjoner på jobb og som frivillig. En favorittoppgave er å følge opp elever med samtaler og veiledning. Det er også stas å få dirigere skolekoret. Marianne har forskjellige valgfag for deg som vil bruke dine kreative evner.

E-post: sosiallaerer@rodde.fhs.no

 

Øystein Berg Slettahjell
Lærer Beats Electro
Øystein har tatt musikkteknologi-utdannelse fra NTNU, musikkonservatoriet i Trondheim. Han har drevet med musikk fra han var liten og han har vært med på mye forskjellig, både som låtskriver, vokalist og bandmedlem. Han begynte som musikklærer her på Rødde i 2009.

E-post: oystein@rodde.fhs.no

 

Eimund Tjostolv Austli Staverløkk
Lærer Freestyle USA
Eimund har studert idrett- og friluftslivsveileder, og trives aller best ute. Han har jobbet på Rødde siden 2006 og vært med på utviklingen av ski- og brettlinjene på skolen. Eimund mestrer både ski og brett. Han var tidligere aktiv utøver i freeski, med NM-gull i Big Air i 2005.

E-post: eimund@rodde.fhs.no

 

 

Marianne Sundsvalen
Lærer (i permisjon)
Marianne er utdannet lærer i kroppsøving og idrett fra Norges Idrettshøgskole. Hun har studert religion på Menighetsfakultet og har en bachelor i spesialpedagogikk. Hun er glad i å reise og har tidligere erfaring med ungdomsarbeid fra idrett- og kirkesammenheng. Hun trives godt sammen med ungdom og ønsker å legge til rette for reiseglede, idrettsglede og glede av å være ute i naturen.

E-post: mariannes@rodde.fhs.no

 

Ragnhild Reynolds
Lærer Reis Afrika

Ragnhild har en bachelor i psykologi og har allsidig arbeidserfaring. Hun har jobbet i barnevern og rus- og psykiatriomsorg, jobbet som kateket og har vært utsendt som miljøterapeut til Nepal. I tillegg har hun hatt flere praktiske jobber, og driver som freelancefotograf. Ragnhild er aller mest glad i alle de gode små og store samtalene med elever gjennom en uke på jobb.

E-post: ragnhild@rodde.fhs.no

 

Michael Hegertun Wiik
Lærer Multisport Bali
Michael har fagbrev som industrimekaniker og har praktisk-pedagogisk utdanning for å kunne undervise. Han har også befalsskolen for Marinen, teknisk linje. Han har jobbet på rehabiliteringssenter for rusmisbrukere og rus akuttmottak. Michael har konkurrert i norgescup og NM i snowboard og supermotard og deltatt i midtnorsk cup i motocross og scootercross. Har vært på Rødde siden 2003.

E-post: michael@rodde.fhs.no

 

På kontoret

Kåre Rein
Rektor
Kåre er utdannet allmennlærer og har også utdanning i samfunnsfag, friluftsliv, kristendom, arbeidsveiledning og verdibasert endringsledelse. Han startet som lærer på Rødde i 1996, har vært mangeårig linjelærer innen idrett og friluftsliv, to år inspektør og rektor siden 2013. Kåre underviser hovedsakelig i fellesfag innen kristendom og etikk og blir gjerne med på tur når han kan.

Tlf 72 85 29 11/mobil 41 62 35 40
E-post: rektor@rodde.fhs.no

Synnøve Sandnes Tjora
Inspektør
Synnøve har allmennlærerutdannelse med utdanning i musikk, mat og helse og norsk. Videreutdanning i verdibasert endringsledelse. Etter to år i barneskolen begynte hun på Rødde i 2004, og da fant hun raskt ut at folkehøgskole var stedet å være! Hun har fellesfag og valgfag innen musikk, mat og litteratur.

Tlf 72 85 29 12
E-post: inspektor@rodde.fhs.no

 

Marie Brøvig Schunemann
Økonomi- og administrasjonsleder
Marie er siviløkonom og har årsenhet i friluftsliv. Hun har jobbet i Den Norske Turistforening DNT ung og i IT-tjenesten i Trondheim kommune. Hun har vært informasjonsrådgiver på folkehøgskolekontoret og friluftslærer på Høgtun folkehøgskole. Marie er opptatt av best mulig økonomistyring slik at andre kan tenke på andre ting – og liker også å bidra i det som skjer som ikke handler om økonomi.

Tlf 72 85 29 13
E-post: okonomi@rodde.fhs.no

 

Kjersti Foss
Skolesekretær
Som nyutdannet sosionom jobbet Kjersti i Fretex noen år, men hadde lengst erfaring innen administrasjon i forskjellige bemanningsbyråer før hun kom til Rødde i 2010. Hun synes det er meningsfullt å være i en setting hvor ungdommer får utvikle og utfolde seg. Som tidligere folkehøgskoleelev vet hun at et slikt år kan bety mye for egen utvikling.

Tlf 72 85 29 10
E-post: rodde@rodde.fhs.no

 

 

 

På kjøkkenet

Anita Nordgaard
Kjøkkenleder
Anita er utdannet kokk med fagbrev som institusjonskokk, og jobbet i mange å som kokk i Trondheim kommune før hun kom til Rødde i 2002. Hun setter pris på alle de dyktige kollegaene på Rødde, og å kunne lage mat til så mange flotte ungdommer! Når hun ikke er på jobb, brukes tiden på schæfere – og aller helst på å være sammen med barnebarnet.

Tlf 45 87 64 40
E-post: kjokkenleder@rodde.fhs.no

 

Grethe Njølstad Fossan 
Kjøkkenassistent
Grethe har utdannelse innen økonomi fra Stavanger handelsskole og Drottningborg vgs. Før hun kom til Rødde jobbet hun i bank og på NLM sitt hovedkontor i Oslo. Etter å ha vært hjemmeværende med barn noen år startet hun på Rødde i 1990. Hun har hatt mange forskjellige arbeidsfelt, på kontoret, som utleieansvarlig for sommerdrifta og på kjøkkenet. Grethe synes Rødde er en flott arbeidsplass der hun trives godt.

Tlf 72 85 29 10
E-post: grethe@rodde.fhs.no

 

Andrea Folgerø Flatjord
Kokk

Andrea er utdannet institusjonskokk, og tok fagbrevet på St.Olavs hospital. Før hun kom til Rødde, jobbet hun som kokk i barnehage, og hun har også arbeidet i bakeri. Andrea trives godt på Rødde folkehøgskole – med høyt tempo, varierte arbeidsoppgaver og å servere mat til mange.

E-post: andrea@rodde.fhs.no

 

Mari Helen Heggvik
Kokk

Mari er utdannet restaurantkokk og jobbet fire år i restaurantbransjen før hun gikk over til folkehøgskole, først på Trøndertun. Hun trives godt med å jobbe i folkehøgskolen, og synes at Rødde er en super arbeidsplass med godt arbeidsmiljø.

 

 

 

Monica Kristensen
Kjøkkenassistent

monica@rodde.fhs.no

 

 

 

 

Gunn Brita Kulbrandstad
Renholder

gunnbrita@rodde.fhs.no

 

 

 

 

Anette Nesrin Nordgaard
Kjøkkenassistent

anette@rodde.fhs.no

 

 

 

Vaktmestere

Jonny Rimolsrønning
Vaktmester

E-post: vaktmester@rodde.fhs.no

 

 

 

 

Sissel Fløttum
Vaktmester

Sissel har årsstudium i kristen sjelesorg, årsstudium i diakoni og Innføring i bibelen – GT og NT. Tidligere har hun jobbet som menighetsarbeider/-pedagog, bussjåfør, brannkonstabel og sekretær. På Rødde arbeider hun som vaktmester med masse ulike vedlikeholdsoppgaver, og her får hun bruk for mye av bakgrunnen sin.

E-post: sissel@rodde.fhs.no 

Alle foto: Multifoto AS