Rødde folkehøgskole og elevlaget for skolen har på bakgrunn av korona-situasjonen bestemt at elevstevnet, som i utgangspunktet var planlagt arrangert 22. august, blir utsatt ett år. 

Det betyr at i 2021 blir to påfølgende kull for hvert jubilantår invitert. På Rødde har vi en en stor og fin matsal og god plass til samling i gymsalen, så vi regner med å få plass til alle som vil komme og vi ser fram til å møte dere da. Innbydelse med dato for elevstevnet blir sendt ut i på vårparten om et års tid.

Rødde er 100 år

Rødde folkehøgskole er 100 år nå i 2020 og gjennom alle disse åra har skolen fått bety mye for mange. Skolen har klart seg godt gjennom ulike tider, ikke minst fordi Rødde- og misjonsvennene har støttet opp så sterkt. Vi håper du kan tenke deg å være med og gi Rødde en gave nå i jubileumsåret. Vi er svært takknemlige for alle som har omsorg for Rødde, gir gaver, ber for skolen eller bidrar på andre måter. Gaven kan gis til skolens kontonummer 8220.02.90921 eller til vippsnr 101543.

Bli med i jubileumsboka

I høst blir det gitt ut ei flott jubileumsbok. Støtter du bokprosjektet med minst kr 500 innen 31. august, får du navnet ditt oppført i boka under hilsener til jubilanten – og boka fritt tilsendt.

Betal enten til skolens kontonummer 8220.02.90921 og merk betalinga med «jubileumsbok» eller vipps til 573011 og skriv adressen din i meldingsfeltet.

Vi vil ønske alle en god sommer og velkommen på elevstevne i august 2021!