Finn flyten! En allsidig eventyrlinje med spennende aktiviteter og nye utfordringer. Juving, rafting, fjellturer, klatring, rappellering, zipline, kite, havkajakk og jungeltur i vakre Costa Rica.

Allsidig

Høsten bruker vi på et bredt utvalg av aktiviteter og turer i turområdene rundt skolen. Vi drar på kanotur til Femunden, lære oss å padle havkajakk, prøver rafting og Stand Up-Paddle (SUP). Vi skal også på juving og grottevandring.

Bli med på teltturer og fjellturer i fantastiske omgivelser i Trollheimen. Dette blir roligere turer der vi lager mat på bål, har det hyggelig sammen og bygger klassemiljø.

Lyst til å bli bedre i klatring? Vi leker oss i klatrepark, går Via Ferrata, klatrer inne og ute og rappellerer. Som elev på Flyt Costa Rica får du gjennomføring av brattkortkurs inkludert i prisen.

Costa Rica

Dette frodige og vakre landet i Latin-Amerika tilbyr et svært variert og spennende friluftsliv! Vi får oppleve tube-padling i elv, surfing, ziplines og fottur i jungelen.

På Flyt Costa Rica skal du oppleve mestringsfølelsen gjennom et bredt utvalg aktiviteter gjennom hele skoleåret. Vi skal få prøve oss i aktiviteter som utfordrer oss, både på land og i vann. 

Etter langturen utfordres du til å prøve kiting på snø. Vi drar på overnattingstur og prøver isbading. Vi padler havkajakk og fortsetter med klatring innendørs og utendørs, og øver oss på slakkline.

Lærer

Ola Græsli er utdannet lektor i geografi og kroppsøving fra NTNU. Da han var elev på folkehøgskole fant han  drømmejobben. Engasjerte elever, det gode fellesskapet og elever som mestrer nye ting er det beste med jobben på Rødde. Han er veldig glad i idrett og friluftsliv, og er spesielt interessert i toppturer på ski, buldring, klatring og stisykling. Ola liker også å bruke kreativiteten sin når han lager undervisningsopplegg.