Vil du oppleve ekte japansk pudder? Dette er linja for deg som liker freeride på ski eller snowboard. Vi prøver også downhill, vannhopp, friluftsliv, GoPro-kurs og trening.

Japan – tre uker i pudderparadiset

Drømmer du om å reise til Japan for å finne fjærlett pudder, sykle downhill i Åre, dra på telttur i norsk natur og lære mer om frikjøring, er dette linjen for deg. Uavhengig om du kjører ski eller brett, og helt uten krav til ferdigheter, er du velkommen her. Her har vi et tilbud til alle og fokuset vårt er et godt fellesskap og personlig utvikling.

Hovedturen går til pudderparadiset Japan. Her får vi utfolde oss i forskjellige anlegg som kan tilby bunnløs og fjærlett pudder. Vi reiser rundt i Japan for å oppleve forskjellige anlegg og japansk kultur. Turen avsluttes med tre dager i verdens største by, Tokyo. Denne turen kommer du til å huske!

2215030868_6879bb29-0e77-4f30-b8c0-b5924d95494a

pudderweb

Downhill – vannhopp – trening

Downhilll på sykkel er et skikkelig kick! Løypene i Åre, Sverige, er et perfekt sted å begynne. Vi tester også ut vannhopp hvor du får mulighet å prøve noen nye triks før vinteren. Når vi ikke er på tur, trener vi på skolen eller i nærområdet – styrke, bevegelighet, koordinasjon og akrobatikk. Vi besøker også Pirbadet i Trondheim hvor vi tester stuping og leker oss.

2215030868_d51a5d5e-84f7-4f47-8a93-327d37d3d390

Fjellturer – basecamp – friluftsliv

Om høsten blir det flere fjellturer. Vi besøker blant annet en av Norges vakreste daler, Innerdalen. På vinteren drar vi på ulike toppturer, både i Japan og Norge. Med lavvo som basecamp får vi garantert trivelige kvelder rundt bålet.

Vær kreativ – skap opplevelser

Opplæring i fototeknikk, filmteknikk, GoPro og speilrefleks. Lær å redigere bilder og film i Adobe Premier Pro og Photoshop.

Skibag i storbyenFJ-snowboardweb

Pris

Opptak

Ingen spesielle opptakskrav. Om du er glad i pudder, friluftsliv, reising, trening, downhill eller topptur så er det bare å søke. Både gutter og jenter er hjertelig velkommen på linja! Alle linjer har 18 års aldersgrense, du må fylle 18 år i løpet av høsten. Rødde legger vekt på karakterer i orden og oppførsel og hvor mye fravær søkerne har hatt i tidligere skolegang når vi tar inn elever. Dersom du har høyt fravær, vil vi gjerne at du skriver litt om grunnen til det.

Arild Grønning
Lærer Freeride Japan

Arild har treårig utdanning i friluftsliv med hovedvekt på høgfjell, ski og padling. Han har jobbet innen friluftsliv og reiseliv i 19 år,  og 18 av disse på Rødde. Arild liker å skape utfordrende undervisningssituasjoner i trygge rammer.

E-post: arildgronning@gmail.com

 

Søk Freeride Japan

Send inn din søknad NÅ! Klikk deg inn her på folkehogskole.no

fjapan_ny_logo

 

 

 

instagramrodde

#roddefreeridejapan

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More