Dyktige lærere og tid til å jobbe med egne prosjekter er viktig – og det får du på musikklinja Beats Electro! Her er det musikkproduksjon som er hovedfokus.

For to år siden begynte jeg å interessere meg for musikkproduksjon, og fokus nå er å lære mest mulig av dyktige lærere – de vet virkelig hva de snakker om – og få input fra engasjerte medelever. Det er mye man kan lære på You Tube, men det er noe helt annet å sitte sammen og jobbe, lytte til hva de andre har fått til og pushe hverandre til å lage bedre låter.

Å gå folkehøgskole er ikke som vanlig skole. Dette har jeg valgt selv! Jeg tror det må være et bra kull i år, jeg synes i alle fall at det er en veldig fin gjeng som går her. Jeg har både møtt folk jeg kan lære av og sammen med og fått nye venner.

Martin Hagen
Spotify/Zantsoa
Soundcloud/Zantsoa

Jeg lette litt etter musikklinjer og kom over Beats Electro. Jeg så at her var det åpenhet for å bruke alle slags musikkprogrammer, altså digitale programmer, og det passet meg bra. Her kunne jeg lære mer om elektronisk musikk selv om jeg også er utøvende musiker. Jeg kunne nok valgt flere andre skoler, men er kjempeglad for at jeg valgte Rødde.

Jeg er veldig godt fornøyd med lærerne mine, Olav Flaa og Øystein Berg Slettahjell. Olav lærer meg MYE om tekniske ting. Øystein er hovedlæreren vår, og det er så bra å få være i klasserommet hele dager og bare drive med musikk og ha dyktige lærere å spørre.

Kristoffer Bjørntvedt
Spotify/Travelle
Soundcloud/Travelle

-Noe jeg liker med linja er at det er et unikt tilbud. Det er ikke mange som tilbyr slik undervisning. Beats Electro er ei linje for alle som vil lage elektronisk musikk, og passer for både drevne musikere og nybegynnere som vil prøve noe nytt.

Linja er et fint sted hvor man kan utfordre seg selv, i et trygt miljø med flere likesinnede som kan hjelpe deg og komme med innspill. Det er også en god balanse mellom teori/undervisning og fritt arbeid i timene.

Philip Dahlstrøm
Spotify/Dahlstrom
Soundcloud/Dahlstrom