Reiseinfo skoleåret 2020-2021

Rødde folkehøgskole planlegger for oppstart som vanlig onsdag 26. august.

Reiser

Vi vil følge myndighetenes reiseråd og forbereder oss nå på ulike alternativer for studiereiser og undervisningstilbud. Alle våre utenlands studiereiser er om våren, så vi har tid til å planlegge – også for alternative reiser dersom det opprinnelige reisemålet ikke er mulig å reise til.

Smittevern

Før skolestart vil elevene få informasjon om hvordan skolen håndterer smittevern. Det kan bli endringer i myndighetenes råd i løpet av sommeren, derfor avventer vi detaljerte beskrivelser til vi vet hva som gjelder for høsten. Bibelskoler og videregående skoler med internat fikk starte opp i mai, og slik smittesituasjonen er nå, er det ingen grunn til å tro at det ikke blir oppstart til vanlig tid 26. august.

Velkommen til Rødde!

Du som skal begynne på Rødde i høst, har mye å glede deg til! Du vil møte omsorgsfulle og entusiastiske ansatte og medelever med de samme interessene som deg. I starten vil mange aktiviteter foregå klassevis, både på skolen og på turer utenfor skolen. Sammen blir vi Rødde 2020-2021 – kull nummer 100!

I slutten av juni vil elevene få brev i posten med pakkeliste, skolerute, reisemåte og informasjon om hva som skjer de første dagene.

Velkommen – snart er det du som sitter her!

Dette sier Regjeringen:

Kan jeg søke folkehøgskole til høsten?
Ja, du kan søke folkehøgskole helt som vanlig. Opptaket er i gang og man kan søke fram til skolestart eller til linjene og skolene er fulle. Folkehøgskolene planlegger for oppstart i august.

Vil det være trygt å gå på folkehøgskole til høsten, der mange unge bor tett sammen på lærestedet?
Folkehøgskolene er et viktig og populært tilbud for mange unge. Beslutningen om stengning gjelder kun ut dette skoleåret. Vi vet ikke nå hvordan smittesituasjonen vil utvikle seg fremover, men folkehøgskolene har god tid til å planlegge for hvordan de kan sørge for kontaktreduserende tiltak når skolene åpner opp igjen til høsten.

Hentet fra Regjeringens nettsider.

Har du spørsmål, kan du ta kontakt på telefon 990 90 172 eller rodde@rodde.fhs.no.

Oppdatert 19. mai