På Rødde  har vi tre internat med plass til 104 personer. De aller fleste rommene er dobbeltrom.

Rudvang har store dobbeltrom med flislagte bad, vaskerom  og store stuer med kjøkkenkrok i hver etasje. Internatet ble bygd i 2005.

Nordblåst har også store dobbeltrom med flislagte bad, vaskerom og stuer med kjøkkenkrok i hver etasje. Dette internatet ble renovert sommeren 2009.

Sørblåst er et eldre internat med mindre dobbeltrom uten bad. Det er dusj, toaletter og stue med kjøkkenkrok i hver etasje. Sørblåst fikk nytt tak, fasade og vinduer sommeren 2014. Da ble også rommene malt, og de fikk nye speil og mer skapplass.

Prisen er forskjellig for forskjellige romtyper. Vi har svært få enkeltrom, og medisinske behov blir prioritert.

Alle rom har tilgang på boder. Alle internat har oppvaskmaskiner, vaskemaskiner og tørketromler. Det er trådløst internett på internatet og skolebygget. Flere stuer har TV.

 

Kosthold og dietter

Kjøkkenet på Rødde lager god, sunn og variert mat. Kjøkken og matsal ble totalrenovert i 2015. Trenger du diettmat, lager vi det. Da er det viktig at du skriver dette på svarslippen når du takker ja til plassen, og legger ved legeattest. Får du matstøtte fra NAV på grunn av påviste allergier, blir du fakturert ca det halve av støtten du mottar – det er jo kjøkkenet på Rødde som lager maten for deg dette året.