Kenya og Tanzania

Film: @elidaberntsen

Fire uker i Øst-Afrika

En tur med nye vennskap, eksotisk natur og opplevelser du ikke glemmer med det første. Vi besøker Tanzania, Kenya og Zanzibar.

Har du alltid hatt et ønske om å se dyrene i Serengeti? Her kommer vi tett på dyrelivet! Vi møter flere urbefolkninger som viser oss sin kultur og levemåte. I Arusha overnatter du på et gjestehus mellom kaffeplanter og små apekatter. Vi skal besøke et redningssenter for hunder, gå innom lokale markeder, bade i en varm kilde og få skreddersydd klær. Ved Victoriasjøen bor vi på en skole og er med på hverdagen til lokale ungdommer. 

På veien videre drar vi til Taveta. Vi besøker masaifolket og et barnehjem som støttes av Røddes hjemkommune, Melhus. Vi drar på jungeltur og bor i Usambara Mountains, et nydelig regnskogsområde 1600 meter over havet. Her opplever vi turens aller flotteste utsikt. På veien mot siste destinasjon besøker vi storbyen Dar-es-Salaam. Der får vi et innblikk i hvordan frivillige jobber for å bedre oppveksten for barn. Turen avsluttes med snorkling på Zanzibar, en vakker øy med spennende historie.

Foto: @elidaberntsen