Kilimanjaro

Reisen går til Arusha i Tanzania, opp mot Mount Meru hvor vi leier eget gjestehus og akklimatiserer oss til høyde og kultur. Så venter Kilimanjaro, verdens høyeste frittstående fjell! En opplevelse som vil være den beste og den tøffeste på en gang.

Vi går Rongai-ruten til toppen. På denne ruten er det litt færre folk enn mange av de andre rutene og vi sover telt. Turen byr på en vakker og variert naturopplevelse og det er førsteklasses mat og service underveis. Ned igjen følger vi Marangu-ruten, og slik får vi en fantastisk rundtur hvor du får oppleve alt fra regnskog til månelandskap. Skolen har i mange år hatt et nært og godt samarbeid med guide-firmaet. De legger ned en stor innsats for at flest mulig kommer til toppen. Skolen har lang erfaring med Kilimanjaro, og meget god statistikk på antall elever som har besteget fjellet. Nå er det din tur! 

På safari kommer vi nær det ville dyrelivet, før vi reiser videre til Lushoto og drar på jungeltur, møter lokalbefolkning og besøker skoler og barnehjem. Turen avsluttes på Zanzibar, hvor det krystallklare vannet og hvite strender gir oss fantastiske forhold for snorkling. Her kan du også ta dykkersertifikatet hvis du vil.

Endringer i tilbudet kan forekomme!