Rødde folkehøgskole ligger i Melhus kommune, Sør-Trøndelag, 15 km sør for Trondheim sentrum. Skolen har 25 ansatte, internat med plass til 105 elever og eies av Norsk Luthersk Misjonssamband. Skolens visjon er å utdanne, utfordre og utvikle til levende liv.                                                                              

Vi har fra 01.08.2018 ledig et årsvikariat i minst 75 % stilling som:

Lærer for linja 3D og VFX

Det kan bli mulighet for fast stilling fra og med 01.08.2019. Vi søker etter en med erfaring og utdanning innen fagområdene 3d, animasjon, visuelle effekter, film og IKT-drift som også har pedagogisk kompetanse. Linja har ti dagers studietur til New York. Stillingen kan økes til minst 85 % hvis søker har kompetanse til å ha ansvar for skolens IKT-drift.

Vi ønsker oss en person som har ønske om å bidra i et folkehøgskolemiljø. Du har evne til å inspirere og veilede ungdom. Du kan bygge relasjoner, skape et godt klassemiljø og lede en klasse. Du legger til rette for læring og kan se og følge opp den enkelte elev både faglig og medmenneskelig.

 

Avhengig av søkernes kompetanse og skolens behov, kan det også bli undervisning i andre folkehøgskolefag. Sosialpedagogisk arbeid rettet mot alle elevene, slik som tilsynsvakt på enkelte kvelder, netter og helger, inngår i stillingen. Ved ansettelse må det framlegges politiattest.

 

Den som ansettes må kunne arbeide aktivt for skolens kristne verdi- og trosgrunnlag.

Rødde folkehøgskole har et godt og stimulerende arbeidsmiljø. Lønn og arbeidsvilkår etter gjeldende avtaler for ansatte i folkehøgskolen. Medlemskap i statens pensjonskasse.

 

Mer informasjon om linja: 3D og VFX

Nærmere opplysninger får du hos rektor Kåre Rein, tlf 72 85 29 11 / 41 62 35 40

Søknad med CV sendes til rektor@rodde.fhs.no, innen 01.03.2018.

Velkommen som søker!

Flyfoto-luftfoto-skolen