Lyst til å prøve nye ting? Fordype deg i flere sporter? Da er Multisport Bali linja for deg! Våg å prøve!

Et år fylt med mange ulike elementer; surfing, ski/snowboard, bmx, skating, longboard, downhill, klatring, drifttrike, snowrace, snøscootercross og tre uker på Bali!

Dette er linja for deg som ønsker å prøve mange forskjellige sporter. Det stilles ingen krav til ferdigheter og du får personlig oppfølging på det nivået du er. Her er det hver sin gang å være nybegynner og erfaren.

Høst

Vi tar bokstavelig en myk start med sykling i foampit før vi drar til Åre for å kjøre downhill i alpinanlegg. Vannski og Wakeboard skal prøves og det blir mulighet for å teste Wakeskate og Wakesurf. De som venter på tur tester Stand Up Paddle board. Drifttrike skal prøves, dette er like gøy som det ser ut som. Dere skal få bli kjent med Trikkestallen Skateboardhall i Trondheim der man velger mellom skateboard, inline eller BMX. Vi tester ut hopp og andre ferdigheter på trampolinene på skolen og trener i gymsalen. Høstens spennende klasseprosjekt blir å lage en egen Zipline! Hvor utfordrende blir den?

Bali

Årets største begivenhet skal bli tre uker på Østens paradis, her mangler det ikke på flotte strender, varme temperaturer, chill stemning og gode surfebølger. Vi drar dit på det kaldeste i Trøndelag, nemlig i januar/februar. Vi begynner med surfekurs og SUP kurs før vi skal teste bølgene på flere strender, slik at alle nivåer kan bli fremmet. Det skal bli mye tid i vannet for den som vil. Dagsturer arrangeres slik at vi får utforsket øya, bl.a. tur til Waterfall, Ubud monkey forest, Uluwatu Temple, Pipeline, snorkletur. Basen på turen blir på et avslappet sted med god mat, gode soveplasser og masse tid for sosialt og moro!

Vinter/vår

I løpet av vinteren blir det mange turer til Vassfjellet skisenter der alle får sessongkort. Imellom kos i bakken, skal vi lære litt tekniske ferdigheter på ski eller snowboard og tester ut bakken i og utenfor løypa. Snøscootercross, aking og gapahuk blir andre vinteraktiviteter. I løpet av året skal vi lære å klatre og å sikre andre i innendørs klatrevegg .

Kule ideer for lek, moro og aktiviteter åpnes det for, der klassen kan være med å forme linja.

Sosialt

Alt vi gjør, gjør vi sammen som klasse, noen ganger også sammen med andre klasser på skolen. Både på skolen og på tur vektlegger vi det sosiale og med mange turdøgn og internatlivet på skolen blir du godt kjent med din klasse og alle på skolen.

Her kan du lese Bloggen vår.

Pris

Opptak

Det eneste kravet for Multisport Bali er at du er topp motivert og klar for et spennende år, med et mål om å få mest mulig ut av Multisport Bali og Rødde folkehøgskole. Alle linjer har 18 års aldersgrense, du må fylle 18 år i løpet av høsten. Rødde legger vekt på karakterer i orden og oppførsel og hvor mye fravær søkerne har hatt i tidligere skolegang når vi tar inn elever. Dersom du har høyt fravær, vil vi gjerne at du skriver litt om grunnen til det.

Her finner du mer informasjon og årsplan for linja!

Michael Hegertun Wiik
Lærer Multisport Bali
Michael har fagbrev som industrimekaniker og har praktisk-pedagogisk utdanning for å kunne undervise. Han har også befalsskolen for Marinen, teknisk linje. Han har jobbet på rehabiliteringssenter for rusmisbrukere og rus akuttmottak. Michael har konkurrert i norgescup og NM i snowboard og supermotard og deltatt i midtnorsk cup i motocross og scootercross. Har vært på Rødde siden 2003.

Lurer du på noe? Ikke nøl med å spørre:
Tlf 92 03 73 87
E-post: michael@rodde.fhs.no

Mus-logo_v03

Søk Multisport Bali

Send inn din søknad nå! Klikk deg inn her på folkehogskole.no

instagramrodde

#roddemultisportbali

[wdi_feed id=»6″]