Scootercross + Bali shopping

På tirsdag var vi å shoppet inn det siste vi trenger til Bali turen.

Vi fikk en pakkeliste og kjøpte blant annet solkrem, antibac og badetøy. Vi gleder oss kjempe masse til å reise neste uke! Til lunsj gikk vi på Burger King og spiste oss gode og mette.

På onsdag var vi for første gang å kjørte snøscootere på en scootercross bane. Det var tipp topp stemning og jeg tror alle koste seg kjempemasse på snøscooterne. Bildet er av Anna og Charlotte som klarte et lite hopp! Til middag grillet vi pølser, og etterpå kjørte vi hjem til Rødde.

På torsdagen gikk vi over alle skruene på snøscooterne for å forsikre oss at ingen skruer hadde blitt løse. Vi arbeidet også med vår egen fotobok og spiste kake som var igjen etter en barnedåp her på Rødde.

Neste uke ses vi i Bali!