Den lange reisen til Bali

Vi startet reisen mandag 22. Januar.

De som ikke har dratt på sine egne turer kommer for å si hade og ønske oss god tur. Klokken ble 21:00 og vi begynte vår lange reise ned til Bali. Vi satt alle litt spente i bussen på turen, og etter en time tok vi vårt første stopp. Vi kjøpte litt snacks og drikke, og etterpå blir det fort stille i bussen, mange sover.

Rundt 5 timer senere er vi i Oslo. Vi kommer til Gardemoen litt tidligere enn hva vi trodde og må da vente litt før vi kan sjekke inn bagasjen. Noen i klassen blir litt kreative og lager et lite fort med surfebrettene. Etter en liten time sjekker vi inn bagasjen og går igjennom sikkerhetskontrollen. Vi kjøper oss litt diverse ting til turen og går mot gaten.

Vi skal ta 2 fly. Et fra Oslo til Qatar og Qatar til Bali. Oslo/Qatar tok 6 timer og 30 min, Qatar/Bali tok 9 timer og 45 min. Mange begynte å kjenne litt på den følelsen å dra så langt bort, men dette ble fort glemt når vi så alle filmene/spillene vi kunne se og spille under turen. Tiden gikk fort og sakte samtidig og plutselig var vi i Bali. Vi landet i Bali 08:30. I Qatar var det ikke varmt, men heller ikke kaldt. Derimot når vi gikk inn på flyplassen i Bali var det veldig varmt. Det var noen i klassen som hadde tatt med seg vinterjakken sin fra Norge ned til Bali, de slet litt mer med varmen enn resten av oss. Etter vi hadde hentet bagasjen så gikk vi litt før vi kom fram til der 3 sjåfører hentet oss. 1 bil til bare bagasje og 2 til oss. Vi ble derfra kjørt til huset/villaen vi skulle bo på. Vi fikk litt info om huset og Bali, og ble fordelt på 4 rom som skal ordne frokost hver sin dag. Siden vi skulle surfe dagen etterpå dro vi ut å kjøpte litt surfe-utstyr og hentet noen surfebrett vi kunne låne igjennom turen. Vi var alle slitne etter en lang reise og lang dag, så de fleste la seg rundt 20:00 og sov til 07:00 dagen etterpå.