Monkey forest, Rice field og Waterfalls

En av dagene la vi surfingen til sides, og dro på en lang utflukt til både rismarker, apeskog og et fossefall.

I apeskogen var det mange aper på samme plass,  og vi kunne kjøpe bananer til de og mate de med dette. Anna ble hoppet på av to aper samtidig, og en ape stjal flaskene til Frida. Aper er skumle, enkelt og greit.

Her så vi mange risåkre. Det var også en huske vi kunne ta som gikk over disse åkerne. Det kostet litt, men det var verdt det. Her fikk vi også smakt Luwak kaffe. Dette er kaffe som blir produsert av kaffebønner som blir spist og bæsjet ut igjen av et dyr som heter Luwak. Det er en veldig dyr og luksuriøs kaffe!

Her fikk vi sett på en fin foss som man dessverre ikke kunne bade i på grunn av for mye strøm. Men den var fin å se på og veldig tropisk.