Surf & Turf

Etter mange forsøk på ekte bølger, dro vi for å teste ut en kunstig bølge!

Eduardo klarte det på første forsøk.

Surf and turf er et lite badeland som både har vannsklier, basseng og en kunstig bølge man kan surfe på. Bølgen er en sterk strøm som man står ute på med brett. Lener man seg riktig kan man holde seg på denne bølgen lenge, og prøve å svinge litt frem og tilbake – kanskje til og med gjøre noen triks hvis man har teken! Når du faller blir du sugd opp mot et lite basseng, og nestemann får prøve seg. Det var mange i klassen som prøvde seg på bølgen, og de fleste klarte seg veldig bra! Likevel hadde alle en god del fall før de fikk det til ordentlig. Møre Folkehøgskole var sammen med oss i badelandet, og prøvde seg de også.

Eduardo tryner!

Victoria

John-Artan

De av oss som ikke surfet lå og koste seg ved stranden i noen gigantiske solsenger, eller testet ut de ulike skliene i badelandet. Det var en super dag!