Fritid, rom og utstyr

Å bo på internat gir mange muligheter når du har fri!

På Rødde har vi stipendiater; andreårselever som blant annet har ansvar for å være med på å organisere aktiviteter på fritida. En del aktiviteter blir altså organisert fra skolens side, men det er mest opp til deg selv hvor mye du vil få ut av ettermiddagene og kveldene! Du kan være med på at Røddeåret blir aktivt og innholdsrikt også etter skoletid.

Aktivitet innendørs..

I gymsalen vår har du mange muligheter. Salen blir mye brukt til treninger og aktiviteter; fotball, innebandy, volleyball, basket, airtrack, turntrampoline og klatrevegg. Skolen har to skateramper under tak – en mikroramp og en miniramp. Vi har fire bordtennisbord og et treningsrom med styrkeapparater og sykler. Badstu og biljardbord står også klart til fri bruk.

..og utendørs

Gjennom vinteren fra november til april vil det være mange elever som bruker en del av fritida i Vassfjellet vinterpark som ligger 15 km fra skolen. På Rødde har vi en ny summer setup for ski og brett og for de som liker å hoppe og trikse med sykkel har vi bygget en foampit. I tillegg kan du selvfølgelig bruke turterrenget rundt skolen. Boka ved trimposten på utsiktspunktet får mange signaturer gjennom året!

Åpne avdelinger

De aller fleste rom er tilgjengelige på ettermiddager og kvelder, slik at du har mulighet til å bruke skoleanlegget på fritida; sløydsal, skolekjøkken, øvingsrom for band, innspillingsstudio, green screen og dagligstue med storskjerm i tillegg til linjenes egne klasserom.

Bistandsprosjekt

Engasjer deg i bistandskomitéen og planlegg aktiviteter og moro som kan gi penger til vann- og hygieneprosjektet i Kenya!

Happy Friday

Detter er ukentlige arrangement som stipendiatene har ansvar for. Det kan være kafé, volleyballturnering, kakebakekonkurranser, quiz og andre aktiviteter. Pengene som kommer inn her, går til elevenes bistandsprosjekt.

Torsdagskafé

En kristent frivillig samling som vi har i kaféen vår. Lovsang, andakt, bønn – og kaffe. Du kan bidra – eller du kan sitte og høre på.

Samtalegruppe

Annenhver uke er det frivillig samtalegruppe hjemme hos en lærer der vi snakker sammnen om de store spørsmålene i livet.

I nærheten

Skolen ligger ca. 6 km fra City Syd kjøpesenter, 15 minutters biltur fra Trondheim sentrum, og 15 minutter fra Vassfjellet skisenter. Vår nærmeste dagligvarebutikk ligger på Sandmoen, 3 km fra Rødde. Bowlinghall er 5-10 minutter unna med bil. Der kan du også kjøre gocart. 7 km sør for Rødde finner du Melhus sentrum. Her er lege, tannlege og kjøpesenter.