Er det søknadsfrist?

Nei, folkehøgskoler har ingen søknadsfrist. 1. februar er datoen alle folkehøgskoler begynner å ta inn elever. Du må gjerne søke før! Da vil du få svar fra oss 1. februar. Vi behandler søknadene så snart de kommer. Når skolen er full, avsluttes opptaket. Noen linjer blir raskt fulle, så det lønner seg å søke tidlig!

 

Hva skal jeg skrive i søknaden?

Hvem er du? Hva er du opptatt av? Fortell oss hvorfor du ønsker å gå på Rødde. Hva er motivasjonen din? Hva vil du med året?

 

Hva trenger jeg å legge ved søknaden?

Legg ved det du har av vitnemål og attester som du mener er relevante. Det du ikke har elektronisk, kan du ta et bilde av og så sende som vedlegg. Send også med alle andre opplysninger som kan ha betydning for oppholdet på Rødde. Dersom informasjon som har betydning for skole og internat holdes tilbake, kan skolen si opp skoleplassen til eleven.

 

Hvordan svarer jeg ja til skoleplassen?

Når du kommer inn, vil du få inntaksskriv og giro i posten. Bakerst i heftet finner du en svarslipp. Fyll ut svarslippen og skriv under, ta et bilde av den og send den som vedlegg til rodde@rodde.fhs.no. Du kan også sende den i posten til Rødde folkehøgskole, Åsvegen 568, 7224 Melhus.
Betal innmeldingspengene og oppgi søkernummeret som står på giroen. Da er du registert som elev.

 

Hvilke opptakskrav har Rødde?

Alle linjer har 18 års aldersgrense, du må fylle 18 år i løpet av høsten.

Rødde legger vekt på karakterer i orden og oppførsel og hvor mye fravær søkerne har hatt i tidligere skolegang når vi tar inn elever. Dersom du har høyt fravær, vil vi gjerne at du skriver litt om grunnen til det.

Ingen linjer har spesielle opptakskrav eller krav til ferdigheter før du begynner. Du kommer for å lære! Hvert år har vi elever på alle nivå på linjene våre. Alle linjer forventer motiverte elever som er villige til å stå på for å få mest mulig ut av året!

 

Søk nå

Slik søker du Rødde: send inn din søknad NÅ! Det gjør du ved å klikke deg inn her på folkehogskole.no

 

Send meg skolekatalog

Vil du ha skolekatalogen vår?

For- og etternavn*

Mobil

Adresse

Postnummer*

Poststed*

Email*