Utleie, sommerhotell og sommercamping

Skal dere arrangere kurs, samlinger eller selskap? Har dere behov for å leie rom for overnatting? Skal dere på klassetur til Trondheim eller tur med fotballaget?

På Rødde har vi mange spennende muligheter! Store deler av sommeren åpner vi opp Rødde sommerhotell og sommercamping og ellers har vi flotte lokaler og overnattingsmuligheter til grupper, arrangement, jubileer, samlinger, leirer etc. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat eller forespørsel på booking@rodde.fhs.no eller tlf. 72 85 29 10


Sentral beliggenhet
Rødde folkehøgskole ligger i Melhus kommune, på grensa til Trondheim, 15 km sør for Trondheim sentrum. Kun 15 minutters kjøring fra Trondheim og ti minutter fra Heimdal sentrum. Fra Værnes tar det ca en time med tog til Heimdal eller Melhus stasjon.

Hva vi kan tilby
Vi kan tilby flotte lokaliteter både for møter, arrangementer, overnatting og bespisning til grupper. Skolen ligger landlig til og har store, åpne og flotte utendørsområder med bl.a. fotballbane og frisbeegolfbane. Skolen har flere stuer, oppholdsrom og rom til konferansebruk til leie. Nytt av året er hengekøyepark, der man kan henge opp hengekøyer i to etasjer rett utenfor skolen. Gratis parkering på stor parkeringsplass for våre gjester.

Overnatting
Skolen har til sammen 48 rom, hvorav de fleste er romslige dobbeltrom med eget bad. Det finnes også endel rom som har felles toalett og dusj i korridoren. Disse rommene har litt lavere standard og er rimeligere å leie. Det er også muligheter for å legge inn ekstra madrasser på rommene. I alle etasjer finnes det stue med kjøkkenkrok dersom en ønsker å ordne seg selv. 

Servering
Rødde folkehøgskole har et stort, moderne kjøkken og spisesal der vi kan tilby alt fra enkel servering til festmat. Spisesalen er vestvendt med store vinduer med utsikt mot fjorden. Her kan det dekkes opp til ca. 170 personer. Som selskapsmat tilbyr vi koldtbord og flere retters meny, men ønsker å tilrettelegge for gjestenes ønsker så sant det lar seg gjøre. Vi kan også servere enklere retter, frokost, lunsj og kveldsmat samt møtemat, kaffe og kaker. Ta kontakt for å få tilsendt menyer på selskapsmat eller koldtbord. Skolens eier og ansatte ønsker at arrangementer på Rødde folkehøgskole er alkoholfrie.

Møter, konferanser og arrangement
Dersom en ønsker å kombinere kurs, møter, konferanser eller andre arrangement med overnatting kan Rødde Folkehøgskole tilby gode fasiliteter for dette. Skolen har møterom med plass til alt fra 10-100 personer i fine lokaler. I tillegg har skolen en gymsal med scene som kan brukes både til aktivitet og som storsal med plass opp til 350 personer. Alle våre lokaler har AV-utstyr og trådløst internett. Det er også fullt mulig å leie lokaler kun på dagtid, med eller uten servering.

Utleie gjelder hovedsakelig i perioden medio mai til medio august. I tillegg er det muligheter for utleie uten overnatting i slutten av januar og store deler av februar og i uke 41 som er skolens høstferie (med forbehold om endringer). Minimum antall pr gruppe er 20 personer. Vi kan også tilby utleie av minibusser. Pris på forespørsel. 

Vi ønsker å gjøre det vi kan for å imøtekomme deres ønsker og behov og tar gjerne imot en uforpliktende forespørsel. Det er også mulig å avtale tid for en befaring av lokalitetene.

Sommerhotell og sommercamping
Noen uker på sommeren har vi åpent sommerhotell for enkeltgjester som trenger rom for en eller flere netter. Vi har også sommercamping med plass til både campingvogner/bobiler, telt og hengekøyer i vår nye hengekøyepark. Alle har tilgang til felles sanitæranlegg. Vi tilbyr også frokost for de som ønsker det. Gå inn på booking.com – Rødde sommerhotell eller booking.com – Rødde sommercamping for å sjekke til enhver tid ledig kapasitet. Ellers kan du gjerne ta kontakt med oss på tlf 72 85 29 10 / booking@rodde.fhs.no.