Ser du etter et sted i landlige omgivelser som kan gi ro, inspirasjon og en mulighet til å samles enten det er møter, konferanser eller andre sammenkomster? På Rødde folkehøgskole tilbyr vi alt fra møterom på dagtid med eller uten bespisning til festmiddager, overnatting og lokaler for flere dagers kurs og arrangement. Vi skreddersyr opplegget etter deres ønsker og behov.

Rødde folkehøgskole ligger i Melhus kommune, 15 km sør for Trondheim sentrum og 6 km fra Heimdal sentrum. Fra Værnes tar det en time med tog til Heimdal eller Melhus. Rødde folkehøgskole ligger landlig til og har store, åpne og flotte utendørsområder. Kombinert med den sentrale beliggenheten gjør dette Rødde folkehøgskole til et ypperlig sted for ulike typer arrangementer. Området egner seg veldig bra til ulike aktiviteter, konkurranser eller til rekreasjon.

Om sommeren åpner Rødde folkehøgskole også opp som sommerhotell, med muligheter for overnattinger for enkeltpersoner/grupper. Sommeren 2019 er det åpent fra 10. juni til 7. juli og fra 29. juli til 11. august.

For tilbud eller overnatting, ta kontakt på enten e-post booking@rodde.fhs.no eller telefon 72 85 29 10.

Møter, kurs, konferanser og arrangement
Skolen har konferanserom med plass til alt fra 10-100 personer i fine og mange nyoppussede lokaler. I tillegg har skolen en gymsal med scene som kan brukes både til aktivitet og som storsal med plass til opptil 350 personer. Alle våre lokaler (inkl. spisesal) har AV-utstyr og trådløst internett.

Servering
Rødde folkehøgskole har et stort, moderne kjøkken og spisesal der vi kan tilby alt fra enkel servering til festmat. Spisesalen er vestvendt og har store vinduer med utsikt mot fjorden. Her kan det dekkes til ca. 170 personer. I tillegg kan vi dekke på til kaffe i andre rom dersom det ønskes annen størrelse eller type rom for servering. Vi dekker småbord eller langbord etter hva dere ønsker.

Overnatting
Vi kan tilby til sammen 48 rom, hvorav de fleste er dobbeltrom med eget bad. Det er også muligheter for å legge inn ekstra madrasser på rommene, eller ordne til sovesal dersom man ønsker et rimeligere alternativ. I alle etasjer finnes det stue med kjøkkenkrok dersom en ønsker å ordne seg selv. Det er også mulig å komme med campingvogn eller telt.

Utleie gjelder hovedsakelig i perioden 12.mai-15.aug. I tillegg er det muligheter for utleie uten overnatting i slutten av januar og store deler av februar. Min. antall per gruppe er 25 personer. Vi ønsker at dere som kommer til Rødde folkehøgskole skal ha gode opplevelser og vil skreddersy pakker etter deres ønsker og behov. Pris på forespørsel.

For tilbud, ta kontakt på enten e-post booking@rodde.fhs.no eller telefon 72 85 29 10.