Utleie

Skal dere på klassetur til Trondheim eller tur med fotballaget og ønsker overnatting? Trenger dere lokaler til kurs og selskap eller har dere behov for å leie overnatting over lengre tid?

På Rødde har vi mange spennende muligheter!

Ta kontakt med Marie Brøvig Schunemann
tlf 72 85 29 13 / 402 32 699
booking@rodde.fhs.no


Sentral beliggenhet
Rødde folkehøgskole ligger i Melhus kommune, på grensa til Trondheim, 15 km sør for Trondheim sentrum. Kun 15 minutters kjøring fra Trondheim og ti minutter fra Heimdal sentrum. Fra Værnes tar det ca en time med tog til Heimdal eller Melhus stasjon.

Hva vi kan tilby
Vi kan tilby flotte lokaliteter både for møter, arrangementer, overnatting og bespisning til grupper. Skolen ligger landlig til og har store, åpne og flotte utendørsområder med bl.a. fotballbane. Skolen har flere lokaler tilgjengelig for leie: flere stuer og oppholdsrom, klatrevegg i gymsalen og eget styrkerom. Gratis parkering på stor parkeringsplass for våre gjester.

Overnatting
Skolen har til sammen 48 rom, hvorav de fleste er romslige dobbeltrom med eget bad. Det finnes også endel rom som har felles toalett og dusj i korridoren. Disse rommene har litt lavere standard og er rimeligere å leie. Det er også muligheter for å legge inn ekstra madrasser på rommene. I alle etasjer finnes det stue med kjøkkenkrok dersom en ønsker å ordne seg selv. 

Servering
Rødde folkehøgskole har et stort, moderne kjøkken og spisesal der vi kan tilby alt fra enkel servering til festmat. Spisesalen er vestvendt med store vinduer med utsikt mot fjorden. Her kan det dekkes til ca. 170 personer. Som selskapsmat tilbyr vi koldtbord og flere retters meny, men ønsker å tilrettelegge for gjestenes ønsker så sant det lar seg gjøre. Vi kan også servere enklere retter, frokost, lunsj og kveldsmat samt møtemat, kaffe og kaker. Ta kontakt for å få tilsendt menyer. Skolens eier og ansatte ønsker at arrangementer på Rødde folkehøgskole er alkoholfrie.

Møter, konferanser og arrangement
Dersom en ønsker å kombinere kurs, møter, konferanser eller andre arrangement med overnatting kan Rødde Folkehøgskole tilby gode fasiliteter for dette. Skolen har møterom med plass til alt fra 10-100 personer i fine lokaler. I tillegg har skolen en gymsal med scene og klatrevegg som kan brukes både til aktivitet og som storsal med plass til opptil 350 personer. Alle våre lokaler har AV-utstyr og trådløst internett. Det er også fullt mulig å leie lokaler kun på dagtid, med eller uten servering.

Utleie gjelder hovedsakelig i perioden 12.mai-15.aug. I tillegg er det muligheter for utleie uten overnatting i slutten av januar og store deler av februar og i uke 41 som er skolens høstferie (med forbehold om endringer). Minimum antall pr gruppe er 25 personer. Vi kan også tilby utleie av minibusser. Pris på forespørsel. 

Vi ønsker å gjøre det vi kan for å imøtekomme deres ønsker og behov og tar gjerne imot en uforpliktende forespørsel. Det er også mulig å avtale tid for en befaring av lokalitetene.

Sommerhotell
Noen uker på sommeren har vi også åpent sommerhotell for enkeltgjester som trenger rom for en eller flere netter. Vi tilbyr også frokost. Gå inn på booking.com for å sjekke til enhver tid ledig kapasitet.