Vil du være med å støtte Rødde folkehøgskole slik at vi kan fortsette å tilby det gode og viktige skoletilbudet vi både har vært og framover ønsker å være?

Klikk her for å bli fast giver eller gi et enkeltbeløp til Rødde folkehøgskole

Rødde har drevet folkehøgskole i hundre år og mange tusen ungdommer har fått oppleve og erfare samhold, vennskap, utfordringer, læring, mestringsglede, omvendelse til kristen tro, vekst i troen og forankring til gode kristne verdier. Opp gjennom årene har tidligere elever og andre venner av skolen hatt en viktig støttefunksjon for at så mange ungdommer har fått oppleve dette. Denne innsatsen med dugnad, forbønn, omsorg og økonomisk støtte fra Røddevenner har vært og er uvurderlig for både skolen og elevene.   

Nå har vi gjort det enklere for deg som har lyst til å gi et fast bidrag jevnlig til Rødde folkehøgskole. Ved å registrere deg som fast giver vil du få et automatisk trekk på det beløpet du selv velger og den datoen i måneden du selv ønsker. Beløpet kan når som helst justeres både opp og ned i ettertid hvis du ønsker det. Gavene fra dere vil være med å gi skolen en forutsigbar gaveinntekt slik at vi kan fortsette å gi elevene et år som vil sette varige, gode spor. Du kan også gi enkeltbeløp til Rødde folkehøgskole hvis du heller ønsker det. Klikk på lenka over for å bli fast giver eller gi et enkeltbeløp. Vi vil gjøre oppmerksomme på at siden Rødde folkehøgskole er en skole, gis det ikke skattefritak på gavene.