Givertjeneste

Vil du være med og støtte Rødde folkehøgskole slik at vi kan fortsette å tilby det gode og viktige skoletilbudet vi både har vært og framover ønsker å være?

Rødde har drevet folkehøgskole i hundre år! Flere tusen ungdommer har fått oppleve og erfare samhold, vennskap, utfordringer, læring, mestringsglede, omvendelse til kristen tro, vekst i troen og verdiforankring. Tidligere elever og andre venner av skolen har alltid hatt en viktig støttefunksjon for at stadig nye ungdommer skal få oppleve dette.

Innsatsen med dugnad, forbønn, omsorg og økonomisk støtte fra Røddevenner har vært og er uvurderlig for både skolen og elevene.   

Hvis du ønsker å være med å støtte folkehøgskolen økonomisk oppfordrer vi deg til å gi enten enkeltbeløp eller registrere et fast månedlig trekk fra bankkontoen din. Alle gaver uavhengig av størrelsesbeløp er viktige bidrag.

Pengene kan betales inn til bankkonto 8220.02.90921 (Sparebanken Sør). Fint om du merker innbetalingen med «gave» eller «fast giver».

Gaven vil være med og gi skolen en forutsigbar gaveinntekt slik at vi kan fortsette å gi elevene et år som vil sette varige, gode spor. Vi gjør oppmerksom på at siden Rødde folkehøgskole er en skole, gis det ikke skattefritak på gavene.