Prosjekt og fellesfag

Film: @elidaberntsen

Prosjektuke

I løpet av en uke i november lager vi en forestilling full av akrobatikk, dans, musikk og humor der elevene har ansvar for alt fra manus til lyd, lys og scene – og vi inviterer 200 barnehagebarn i nærområdet til å se den.

Bistandsprosjekt

Røddeelever gjør en innsats for andre ved å støtte Tana North Water and Sanitation Project i Kenya, et prosjekt skolens eierorganisasjon driver. Sponsorløp og andre inntektsbringende aktiviteter gjennom året gir rent vann og hygieneopplæring. To elever får hvert år reise og besøke prosjektet. Les mer om prosjektet her: Røddeelevenes bistandsprosjekt

Fellesfag alle har

Disse fagene har du i en periode av året: Eksistens – de eksistensielle spørsmålene i livet. Utsikt – velg mellom kulturforståelse og bærekraft. Spor – hverdagspsykologi. Skolekoret synger på interne arrangementer på skolen.

Internatplikter, bogruppemøte og allmøte går gjennom hele året. Folkehøgskoler har undervisning på lørdager. Da har hele skolen ulike typer seminarer og aktiviteter sammen på dagtid. På kveldstid arrangerer linjene uforglemmelige elevkvelder!