Tilbake til oversikt

Til deg som har søkt på Rødde

Så gøy at akkurat du har valgt å søke på Rødde folkehøgskole! Her er noe av det du kan forvente av et år på Rødde folkehøgskole:

Et sosialt år med nye venner

venner som smiler sammen på tur i skogen

Et godt sosialt miljø, både i skolehverdagen og på fritiden! Vi arrangerer Happy Friday, torsdagskafe, onsdagsquiz og mye mer. Det skjer alltid noe på Rødde!


Våg noe nytt, lær noe mer

seks mennesker som jobber sammen i en teambulding oppgave

Mange muligheter til å teste ut noe nytt, uansett hvilken linje du går. En ny aktivitet, en ny sport, eller noe du aldri før har gjort. Vi har 30 valgfag. Våg noe nytt, lær noe mer!

Stort skoleområde

Et oppdatert skolebygg med mange ulike fasiliteter. Vi har blant annet treningsrom, gymsal med klatrevegg, frisbeegolf, musikkstudio, bordtennis, biljard, airtrack, turntrampoline, summer setup, foampit.

Engasjerte lærere

lærer og elev sammen i klatrevegg i fjellet

Engasjerte lærer som jobber seriøst for å skape variert undervisning og størst mulig faglig utbytte for deg. Uansett hvilken linje du går vil du møte en engasjert linjelærer som har de samme interessene som deg!

Søknadsprosessen - vi starter opptaket 15.november!

Dersom du har søkt før 15.november får du en bekreftelse på at vi mottatt søknaden din. Om du søker etter 15.november får du raskt svar om du har fått plass på linja. Les mer om søknadsprosessen her.

No items found.

Flere artikler🖥 📰

Til deg som har søkt på Rødde
Besøk fra Stortinget
Elena elevrådsleder
Familie- og vennehelg